small-cover

Mitä me teemme?

Me uskomme ohjelmoinnissa vahvasti pelkistämiseen eli voisi sanoa, että teemme vaikeista asioista yksinkertaisia. Tavoitteena jokaisessa projektissa on saada käyttäjät nauttimaan ohjelmiston käyttämisestä. Haluamme olla usein mukana ohjelmiston suunnitteluvaiheesta lähtien, jotta saat varmasti käsiisi täydellisyyttä hipovan lopputuloksen.

Verkkokaupat

Emme tarkoita verkkokaupalla verkkosivua, josta voi teknisesti ostaa tuotteita. Ymmärrämme verkkokaupan käytettävyyden, automaatiot ja yrityksen sisäiset vaatimukset paremmin kuin ehkä uskotkaan.

Sovellukset

Haluatko rakentaa verkkopalvelun, jonka pitää tarjota käyttäjilleen hieman enemmän kuin tekstiä ja kuvia? Ja tietysti asioiden pitäisi tapahtua pinnan alla automaattisesti. Interaktiiviset systeemit, intranetit, extranetit, testit yms.

SaaS -palvelut

Koodimme voi olla sinun tuotteesi, jota myyt useille yrityksille tai kuluttajille. Olemme tehneet näitä alusta alkaen ja alamme ymmärtämään yhä paremmin, mihin näissä palveluissa ei kannata rahojaan tuhlata.

Hardware + software

Onko tarkoituksesi yhdistää laite ja ohjelmisto keskenään. Heitäppä ajatuksesi ja katsotaan miten saat sellaisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten projekti alkaa?

  1. Sinulla on speksit, otat meihin yhteyttä ja me toteutamme sen
  2. Sinulla on idea, suunnittelemme parhaan toteutuksen ja teemme sen
  3. Meillä on sinulle idea, olemme sinuun yhteydessä ja toteutamme tarjouksemme

Kysy lisää