small-cover

Keitä me oikein olemme?

102

Jani Taiminen

Johtomies

Janin kanssa pääset myös keskustelemaan hinnoista. Häntä voi syyttää hyvästä kahvista toimistollamme ja rankasta turhakkeiden karsinnasta verkkopalveluiden käyttöliittymissä.

Petteri Sillanpää

Arkkitehtimies

Petteri suunnittelee kokonaisuuksia, jotka ottavat huomioon niin paljon asioita, että välillä oikein sieluun sattuu. Kovan luokan demoskeneläinen, joka tietää yllättävän paljon musiikista.

106
104

Marko Matikainen

Webimies

Täyslaidallinen jatkuvasti kehittyvää web-ohjelmointiosaamista. Markon kyky rakentaa käytettäviä ja toimivia web -palveluita on lähes yhtä uskomaton kuin hänen intohimonsa vitamiinipillereihin ja darran välttelemiseen.

Lauri Hyvärinen

Rautamies

Jos siihen liitty s:llä alkava sana kuten sähkö tai serveri, niin Lauriin voit luottaa. Kaikki näppäimistöä pidemmät matkat kuljetaan skeitaten.

103
105

Petri Huovinen

Tietokantamies

Petri hoitaa kannat ja ohjelmalliset toteutukset niin luotettavasti, ettei hänen teknisesti tarvi käydä edes töissä. Pyörämies ilman dopingia.

Hannu Vuolasaho

Monitoimimies

Uskomaton kyky hoitaa kaikkea devaamiseen liittyviä asioita. Mies huomaa bugit ja epäloogisuudet hämmentäen kanssakulkijoitaan ajatuksillaan. Pitää kissoista.

108